Danie dla 2 osób.
100 g świeżego szpinaku
250 g borówek
100 g sera sałatkowo - kanapkowego typu feta, lub ser kozi
20 migdałów
1 awokado
2 łyżki oliwy
1 + 1/2 łyżki czerwonego octu winnego lub 2 łyżki soku z cytryny
1 łyżka miodu
2 łyżki wody
sól, pieprz
½ szklanki borówek zmiksuj z oliwą, octem winnym, miodem i wodą, dopraw solą i pieprzem. Ser pokrój w małą kostkę. Awokado pokrój w kostkę. Szpinak umyj, osusz, przełóż na talerze, polej dressingiem (2/3 ilości). Na to połóż borówki, awokado i migdały. Posyp serem feta i polej resztą dressingu.
2 servings
100 g of fresh spinach
270 g blueberries
100 g of feta cheese or goat cheese
20 almonds
1 avocado
2 tablespoons of olive oil
1 + 1/2 tablespoons of red wine vinegar or 2 tablespoons of lemon juice
1 tablespoon of honey
2 tablespoons of water
salt and pepper
Blend ½ glassful of blueberries with olive oil, vinegar, honey and water, season with salt and pepper. Cut feta cheese into small cubes. Cut avocado into cubes. Wash spinach, dry, put on plates, pour the dressing (2/3 amount/volume). On spinach put blueberries, avocados and almonds. Sprinkle with feta cheese and pour over the rest of the dressing.
100 g of fresh spinach
270 g blueberries
100 g of feta cheese or goat cheese
20 almonds
1 avocado
2 tablespoons of olive oil
1 + 1/2 tablespoons of red wine vinegar or 2 tablespoons of lemon juice
1 tablespoon of honey
2 tablespoons of water
salt and pepper
Blend ½ glassful of blueberries with olive oil, vinegar, honey and water, season with salt and pepper. Cut feta cheese into small cubes. Cut avocado into cubes. Wash spinach, dry, put on plates, pour the dressing (2/3 amount/volume). On spinach put blueberries, avocados and almonds. Sprinkle with feta cheese and pour over the rest of the dressing.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz