3 porcje
100 g liści jarmużu
1 + 1/2 jabłka
1/2 czerwonej cebuli
Sos:
2 - 3 łyżki majonezu bezglutenowego
2 łyżki jogurtu greckiego
2 łyżeczki musztardy bezglutenowej
1 łyżeczka soku z cytryny
1 + 1/2 łyżeczki cukru
pieprz
Wszystkie składniki sosu połącz ze sobą i wymieszaj, dopraw pieprzem. Liście jarmużu podziel na części. Cebulę pokrój w kliny. Jabłka umyj, pokrój w kliny, usuń gniazda nasienne. Jarmuż wymieszaj z sosem, jabłkiem i cebulą. Podawaj po 20 minutach.
3 servings
100 g of kale leaves
1 + 1/2 apples
1/2 red onion
100 g of kale leaves
1 + 1/2 apples
1/2 red onion
Sauce:
2 - 3 tablespoons of gluten-free mayonnaise
2 tablespoons of Greek yogurt
2 teaspoons of gluten-free mustard
1 teaspoon of lemon juice
1 + 1/2 teaspoons of sugar
pepper
2 - 3 tablespoons of gluten-free mayonnaise
2 tablespoons of Greek yogurt
2 teaspoons of gluten-free mustard
1 teaspoon of lemon juice
1 + 1/2 teaspoons of sugar
pepper
Cmbine all sauce ingredients together and mix well, season with pepper. Share (divide) kale leaves into pieces. Cut onion into wedges. Wash apples, cut into wedges, remove the pits. Mix kale with sauce, apples and onion. Serve after 20 minutes.
1 komentarz:
Hello, I Like your blog, I wanted to leave a little comment to support you and wish you a good continuation. Wish you best of luck for all your best efforts.
Tadakasana
Prześlij komentarz