5 jajek
10 – 12 małych pomidorków koktajlowych pokrojonych na połówki
1/2 łyżeczki bazylii
1/4 łyżeczki oregano
1/4 łyżeczki rozmarynu
70 g sera camembert pokrojonego w paski opcjonalnie
2 - 3 łyżki oliwy do smażenia jajek
sól, pieprz
Jajka wbij do miski, roztrzep, dopraw solą i pieprzem. Na patelni podsmaż pomidorki z ziołami - około 2 minut, wlej jajka i smaż mieszając od czasu do czasu. Dodaj ser camembert i wymieszaj.
5 eggs
10 - 12 small cherry tomatoes, cut in half
1/2 teaspoon basil
1/4 teaspoon oregano
1/4 teaspoon rosemary
70 g camembert cheese, cut into strips optional
2 - 3 tablespoons of olive oil
salt pepper
Break egs into a bowl, beat, season with salt and pepper. In a skillet fry the tomatoes with herbs - about 2 minutes, pour the eggs and fry, stirring from time to time. Add camembert cheese and mix.
10 – 12 małych pomidorków koktajlowych pokrojonych na połówki
1/2 łyżeczki bazylii
1/4 łyżeczki oregano
1/4 łyżeczki rozmarynu
70 g sera camembert pokrojonego w paski opcjonalnie
2 - 3 łyżki oliwy do smażenia jajek
sól, pieprz
Jajka wbij do miski, roztrzep, dopraw solą i pieprzem. Na patelni podsmaż pomidorki z ziołami - około 2 minut, wlej jajka i smaż mieszając od czasu do czasu. Dodaj ser camembert i wymieszaj.
5 eggs
10 - 12 small cherry tomatoes, cut in half
1/2 teaspoon basil
1/4 teaspoon oregano
1/4 teaspoon rosemary
70 g camembert cheese, cut into strips optional
2 - 3 tablespoons of olive oil
salt pepper
Break egs into a bowl, beat, season with salt and pepper. In a skillet fry the tomatoes with herbs - about 2 minutes, pour the eggs and fry, stirring from time to time. Add camembert cheese and mix.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz