8 rzodkiewek
½ czerwonej cebuli
6 jajek
1 średni ogórek
2 garście mixu sałat
½ pęczka szczypiorku
Dip:
2 łyżeczki majonezu bezglutenowego
5 - 6 łyżeczek mleka kokosowego
pieprz
Ziemniaki ugotuj nieobrane w lekko osolonej wodzie. Odcedź, obierz i pokrój w ćwiartki. Jajka ugotuj na twardo, pokrój w ćwiartki. Rzodkiewki pokrój w ćwiartki, czerwoną cebulę pokrój w piórka, posiekaj szczypiorek, ogórek pokrój w plasterki, sałatę postrzęp na kawałki. Wszystkie składniki wymieszaj i połącz z dipem.
6 - 7 medium young potatoes
8 radishes
½ red onion
6 eggs
1 medium cucumber
2 handfuls of mixed lettuce
½ bunch of chives
Dip:
2 teaspoons mayonnaise gluten-free
5 - 6 teaspoons of coconut milk
pepper
Cook unpeeled potatoes in lightly salted water. Drain, peel and cut into quarters. Cook hard-boiled eggs, cut into quarters. Cut radishes into quarters, cut red onion into feather (strips), chop the chives, cut cucumber into slices, shred lettuce into pieces. Mix all ingredients and combine with a dip.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz