4 bułki hot dog bezglutenowe*
4 parówki bezglutenowe Drobimex*
3 duże ogórki konserwowe w zalewie octowej, pokrojone w plastry
4 łyżki prażonej cebulki fried onion
4 parówki bezglutenowe Drobimex*
3 duże ogórki konserwowe w zalewie octowej, pokrojone w plastry
4 łyżki prażonej cebulki fried onion
mix sałat z marchewką
ketchup bezglutenowy
ketchup bezglutenowy
*Używam tylko produkty certyfikowane ze znakiem przekreślonego kłosa (patrz pod banerem z tytułem bloga PORADY).
Bułki i parówki podgrzej w mikrofali. Bułki nadziej sałatą, parówką, ogórkami, posyp cebulką i polej ketchupem. Gotowe.
Przepis na prażoną cebulkę znajdziesz na stronie: http://panitorcikowa.blogspot.com/
Pamiętaj - użyj mąki bezglutenowej!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz