/scroll down to English version/
2 porcje
1 puszka krojonych pomidorów
2 łyżki ketchupu bezglutenowego
2 łyżki oliwy
2 małe ząbki czosnku, drobno posiekany
1 łyżeczka oregano
sól i pieprz do smaku
1 puszka krojonych pomidorów
2 łyżki ketchupu bezglutenowego
2 łyżki oliwy
2 małe ząbki czosnku, drobno posiekany
1 łyżeczka oregano
sól i pieprz do smaku
Na patelni rozgrzej olej, dodaj pomidory z puszki, ketchup, czosnek i oregano. dopraw solą i pieprzem Gotuj wszystko 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Gotowe.
2 servings
1 can of sliced tomatoes
2 tablespoons of gluten-free ketchup
2 tablespoons of oil
2 small garlic cloves, finely chopped
1 teaspoon of oregano salt and pepper to taste
Heat the oil in a skillet, add canned tomatoes, ketchup, garlic and oregano. Season with salt and pepper. Cook everything for 15 minutes, stirring occasionally.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz