Przepraszam za błędy ortograficzne i interpunkcyjne, język polski nie jest moją mocną stroną.
I'm sorry for mistakes. English is not my mother language.
czwartek, 16 kwietnia 2015
Kanapka z pastą buraczkową, szynką i serem mozzarella. Sandwich with beetroot paste, ham and mozzarella.
chleb vitalny ciemny bezglutenowy
pieczone buraczki z chrzanem, przepis znajdziesz tutaj: http://margaretglutenfree.blogspot.com/pieczone-buraki-z-chrzanem/
szynka wiejska
ser mozzarella
kilka listków roszponki, opcjonalnie
sól i pieprz
Kromkę chleba posmaruj pastą z buraków, na to połóż plaster wiejskiej szynki, na wierzch plastry sera mozzarella i roszponka, dopraw solą i pieprzem.
vital dark gluten-free bread, Glutenex company
roasted beets with horseradish, recipe is here: http://margaretglutenfree.blogspot.com/pieczone-buraki-z-chrzanem/
cauntry ham
mozzarella cheese
a few leaves of rapunzel lettuce, optional
salt and pepper
Smear (spread) slice of bread with beetroot paste, then place a slice of ham, on top slices of mozzarella cheese and rapunzel lettuce, season with salt and pepper.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz