Przepraszam za błędy ortograficzne i interpunkcyjne, język polski nie jest moją mocną stroną.
I'm sorry for mistakes. English is not my mother language.
sobota, 17 grudnia 2016
Koktajl z kaki i jarmużem. Kale persimmon smoothie.
2 porcje
150 ml wody mineralnej
1 + 1/2 banana
1 dojrzałe kaki (persymona, sharon, hurma)
3 garście świeżego jarmużu
W blenderze umieść jarmuż i dodaj wodę mineralną, zmiksuj. Dodaj pokrojone w kawałki kaki i pokrojonego banana, zmksuj ponownie. Podawaj zaraz po przygotowaniu.
2 servings
150 ml of water
1 + 1/2 bananas
1 ripe persimmon
3 handfuls of fresh kale
In a blender, place kale and add mineral water, blend. Add chopped kaki and sliced banana, blend again. Serve immediately after preparation.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz