Przepraszam za błędy ortograficzne i interpunkcyjne, język polski nie jest moją mocną stroną.
I'm sorry for mistakes. English is not my mother language.
czwartek, 25 lutego 2016
Śniadanie: pudding chia z wiśniami. Breakfast: chia seed pudding with sour cherry.
2 porcje
6 płaskich łyżek nasion chia
400 ml mleka kokosowego
220 g mrożonych wiśni (żurawina, maliny, borówki)
Nasiona chia zalej mlekiem kokosowym, wymieszaj i odstaw na noc do lodówki. Następnego dnia przełóż do pucharków. Rozmrożone wiśnie podgrzej na patelni, gotuj około 1 - 2 minut. Przełóż wiśnie do pucharków.
2 servings
6 level tablespoons of chia seeds
400 ml coconut milk
220 g frozen cherries (cranberries, raspberries, blueberries)
Chia seeds pour coconut milk, stir and let stand overnight in the fridge. The next day, put coconut chia seeds into cups. Thawed cherries, heat in a frying pan, cook about 1 - 2 minutes. Put the cherries into cups.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz