/scroll down to English version/
1/2 kapusty pekińskiej4 pomidory
1 ogórek
4 ogórki kiszone
450 g frytek, bezglutenowych
ketchup
sos czosnkowy
150 g jogurtu naturalnego
3 łyżki bezglutenowego majonezu
2 - 3 ząbki czosnku, przeciśnięty przez praskę
Frytki upiecz w piekarniku. Kapustę pekińską poszatkuj. Pozostałe warzwa pokrój w kostkę. Wszystkie skłądniki sosu połącz i wymieszaj.
W naczyniu umieść upieczone frytki, polej połową sosu czosnkowego. Na to położ pomidora, ogórki i resztę kapusty pekińskiej. Na wierzchu polej sos chosnkowy i ketchup.
1/2 Chinese cabbage
4 tomatoes
1 cucumber
4 pickled cucumbers
450 g gluten-free fries ketchup
garlic sauce
150 g natural yogurt
3 tablespoons gluten-free mayonnaise
2-3 cloves garlic, pressed
Bake fries in the oven. Chop the Chinese cabbage. Dice remaining vegetables. Combine and mix all the sauce ingredients.
Place the baked fries in a dish, pour half of the garlic sauce over them. Top with tomato, cucumbers and the rest of the Chinese cabbage. Pour the garlic sauce and ketchup over the top.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz