Strony

My Other Sites on the Internet / Moje strony w internecie

czwartek, 4 czerwca 2015

Filety malibu. Malibu fillets.


8 porcji (scroll down to the English version)
4 duże piersi z kurczaka
8 plastrów żółtego sera
8 plastrów ananasa z puszki lub 550 g puszka: ananas w kawałkach
sól, pieprz
oliwa do smażenia

Marynata
3 łyżki oliwy
1 łyżka ostrej musztardy dijon bezglutenowej
2 łyżeczki miodu
2 łyżki sosu Worcester (zawiera gluten), możesz zastąpić sosem bezglutenowym Teriyaki firmy Lima
50 ml soku z ananasa z puszki  
1/2 łyżeczki słodkiej papryki

Wszystkie składniki marynaty umieść w małym słoiczku, zamknij słoik i dokładnie wytrząsaj aż uzyskasz gładki sos. Piersi z kurczaka przetnij na pół, lekko rozbij, dopraw solą i pieprzem. Mięso posmaruj marynatą i odstaw na 3 godziny w chłodne miejsce. Filety z kurczaka smaż na grillowej patelni, 3 minuty z każdej strony. Usmażone filety przełóż na blachę wyłożoną pergaminem, na każdy kawałek mięsa połóż plaster sera i ananas. Piecz filety w piekarniku nagrzanym do 180 stopni Celsjusza przez 15 minut. Filety podaję z sałatką z ziemniaków i szparag, przepis tutaj: http://.../lekka-saatka-z-ziemniakow-szparagow/

8 servings
4 large chicken breasts 
8 slices of cheese 
8 slices of canned pineapple or 550 g tin of pineapple in pieces 
salt and pepper 
oil for frying

Marinade 
3 tablespoons of oil 
1 tablespoon of gluten-free Dijon mustard
2 teaspoons of honey

2 tablespoons of Worcester sauce (contains gluten), you can substitute for gluten-free teriyaki sauce, Lima Company 
50 ml of canned pineapple juice
1/2 teaspoon of sweet paprika

All ingredients of the marinade, place in a small jar, close the jar and carefully shaken until you get a smooth sauce. Cut chicken breasts in half, lightly smash, season with salt and pepper. Smear a meat with the marinade and let stand the meat for 3 hours in a cool place. Fry a chicken fillets on grill pan 3 minutes on each side. Transfer the fried fillets on a baking tray lined with parchment paper, on each piece of meat put the slice of cheese and pineapple. Bake the fillets in the oven preheated to 180 degrees Celsius for 15 minutes. I serve the malibu fillets with potatoes asparagus salad, recipe here:
http://.../lekka-saatka-z-ziemniakow-szparagow/



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz