Strony

My Other Sites on the Internet / Moje strony w internecie

niedziela, 18 października 2020

Surówka z buraka i kiszonego ogórka. Beetroot Pickled Cucumber Salad.

 

/scroll down to English version/
500 g gotowanych buraczków
1/2 cebuli, obrana
3 kiszone ogórki
1 duże jabłko, obrane
2 łyżki oleju lnianego
1 łyżka octu jabłkowego
pieprz do smaku

ogórek kiszony do dekoracji, pokrojony w plasterki

Buraczki, cebulę, jabłko i ogórki kiszone zetrzyj na tarce na dużych oczkach. Dodaj oliwę, ocet jabłkowy i dopraw pieprzem. Wymieszaj, odstaw do lodówki na godzinę. Podawaj schłodzoną.


500 g boiled beetroot
1/2 onion, peeled
3 pickled cucumbers
1 large apple, peeled
2 tablespoons flax oil
1 tablespoon apple cider vinegar
pepper to taste

pickled cucumber for decoration, sliced

Grate beetroot, onion, apple and pickled cucumbers using large meshes. Add olive oil, apple cider vinegar and season with pepper. Stir, set aside in the fridge for an hour. Serve chilled.



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz