Strony

My Other Sites on the Internet / Moje strony w internecie

środa, 9 grudnia 2015

Deser brzoskwiniowy. Peach dessert.


2 porcje
450 g brzoskwiń z puszki, bez syropu
250 g sera ricotta
1 jajko
1 łyżka cukru
1 łyżka suchego maku
alergeny: laktoza

Brzoskwinie zmiksuj blenderem. Jajko ubij z cukrem na puszystą masę. Wymieszaj jajko z serem ricotta i makiem. W pucharkach umieść połowę brzoskwiń, na to masę serową i ponownie brzoskwinie.

2 servings
450 g of canned peaches, without syrup
250 g of ricotta
1 egg
1 tablespoon of sugar
1 tablespoon of dry poppy seeds

allergens: lactose
 

Blend peaches. Whisk egg with sugar to fluffy. Mix the egg with ricotta cheese and poppy seeds. Into cups place half peaches, then cheese curd and the rest of peaches.

 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz