Strony

My Other Sites on the Internet / Moje strony w internecie

poniedziałek, 28 lipca 2014

SAŁATKA Z SAŁATY MASŁOWEJ LUB RZYMSKIEJ I JOGURTU. BUTTERHEAD LETTUCE SALAD.



/scroll down to English version/
Romaine lettuce with mayonnaise yogurt garlic dressing. Easy and delicious.

2 porcje
1 duża sałata rzymska postrzępiona na kawałki lub 1/2 sałaty masłowej
3 łyżki majonezu bezglutenowego
3 łyżki jogurtu
2 ząbki czosnku, rozgnieciony
pieprz do smaku

Wszystkie składniki wymieszaj razem, odstaw do lodówki do schłodzenia na 30 minut.

2 servings
1 large Romaine lettuce shreded in large pieces or 1/2 butterhead lettuce
3 tablespoons of gluten-free mayonnaise
3 tablespoons of yogurt
2 cloves garlic, pressed
pepper to taste
 
Mix all the ingredients together, set aside in the fridge to cool for 30 minutes.




Brak komentarzy:

Prześlij komentarz