Strony

My Other Sites on the Internet / Moje strony w internecie

poniedziałek, 28 lipca 2014

Mus truskawkowy z bitą śmietaną i lodami. Strawberry mousse with whipped cream and ice creams.


/scroll down to English version/ 
4 porcje:
250 g śmietany kremówki 36%
2 łyżki cukru pudru
500 g truskawek
4 gałki lodów śmietankowych
truskawka, kolorowa posypka cukrowa do dekoracji

Truskawki zmiksuj. Śmietanę ubij z cukrem pudrem na sztywną pianę. Na spód pucharka płóż po kulce lodów, na to zmiksowane truskawki, potem bitą śmietanę. Udekoruj kolorową posypką lub truskawką.

4 servings:
250 g of whipping cream 36%
2 tablespoons of icing sugar
500 g of strawberry
4 balls of ice cream
strawberry, colorful sugar sprinkles to decorate
 
Blend  strawberry. Whisk the cream with icing sugar stiffly. At the bottom of the cup put one ball of ice cream, then blended strawberries and the whipped cream. Decorate with sprinkles or strawberry color.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz