/scroll down to English version/
1 pęczek zielonych szparag
kilka pomidorków koktajlowych
3 - 4 jajka
garść tartego sera mozzarella, można pominąć
sól i pieprz
Szparagi umyj, przełóż do naczynia do zapiekania. Pomidorki koktajlowe przekrój na pół, posyp nimi szparagi, wbij jajka, dopraw solą i pieprzem. Na wierzchu posyp serem mozzarella. Zapiekaj 20 - 25 minut w piekarniku nagrzanym do 170 stopni Celsjusza z termoobiegiem.
1 bunch of green asparagus
a few cherry tomatoes
3 - 4 eggs
a handful of grated mozzarella cheese, you can skip
salt and pepper
Wash asparagus and place it in a baking dish. Cut cherry tomatoes in half, sprinkle them over the asparagus, add eggs, season with salt and pepper. Sprinkle mozzarella cheese on top. Bake for 20 - 25 minutes in an oven preheated to 170 degrees Celsius with air flow.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz