Strony
▼
My Other Sites on the Internet / Moje strony w internecie
▼
poniedziałek, 13 stycznia 2020
Sałatka paprykowa. Paprika (pepper) Salad.
/scroll down to english version/
2 duże czerwone papryki, pokrojone w kostkę
400 g żółtego sera, pokrojony w kostkę
1 puszka kukurydzy, 280 g netto
1/2 dużej czerwonej cebuli, pokrojona w kostkę
3 - 4 łyżki posiekanej natki pietruszki
3 łyżki cremomajo majonez wegański bez jaje lub majonezu bezglutenowego
Wszystkie składniki wymieszaj w misce, dodaj majonez, dopraw solą i pieprzem, ponownie wymieszaj. Podawaj po pól godziny.
2 large red peppers, diced
400 g cheese, diced
1 can of corn, 280 g net
1/2 large red onion, diced
3 - 4 tablespoons of chopped parsley
3 tablespoons cremomajo vegan mayonnaise without eggs or gluten-free mayonnaise
Mix all ingredients in a bowl, add mayonnaise, season with salt and pepper, mix again. Serve after half an hour.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz