Strony

My Other Sites on the Internet / Moje strony w internecie

poniedziałek, 18 marca 2019

Tatar. Tartare.


/scroll down to the English version/
2 porcje
400 g świeżej metki cebulowej lub mielone mięso z wieprzowiny
1 mała cebula, obrana i pokrojona w drobną kostkę
2 ogórki kiszone, pokrojone w drobna kostkę
2 żółtka
sól i pieprz do smaku

Surowe mięso dopraw solą i pieprzem. Jeżeli wykorzystasz metkę, nie musisz jej doprawiać. Podziel na dwie części, przełóż na talerze i uformuj krążki. Ułóż w kręgach ogórek, potem cebulę. Na środku umieść surowe żółtko i posyp solą i pieprzem. Podawaj od razu.

2 servings
400 g fresh onion raw-meat sausage (mettwurst) or minced pork meat
1 small onion, peeled and cut into small cubes
2 pickled cucumbers, cut into small cubes
2 egg yolks
salt and pepper to taste

Season raw meat with salt and pepper. If you use raw-meat sausaget, you do not need to season it. Divide meat into two parts, put on plates and form discs. Arrange cucumber in circles, then onion. Place raw yolk in the middle and sprinkle with salt and pepper. Serve immediately.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz