Kuchnia Bezglutenowa Margaret
Margaret's Gluten-free Cuisine
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna / Main page
Hello! About Me. O mnie.
Dlaczego warto jeść warzywa i owoce?
How can You search my blog? Jak szukać przepisów na blogu?
Kuchenne miary / Metric conversion
▼
My Other Sites on the Internet / Moje strony w internecie
(Przenieś do…)
Mikser Kulinarny
▼
czwartek, 18 czerwca 2015
Polecam: Pâté z wątróbek drobiowych z galaretką z rabarbaru.
Ten przepis zachwycił mnie za połączenie pasztetu z rabarbarową galaretką. Przepis znajdziecie na stronie Pistachio:
http://pistachio-lo.blogspot.com/.../Pistachio/ pate z watrobek/%29
Oczywiście ze względu na nietolerancję radzę pominąć sherry i likier Grand Marnier.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz