Strony
▼
My Other Sites on the Internet / Moje strony w internecie
▼
sobota, 14 marca 2015
Papryka konserwowa. Homemade peppers in vinegar marinade.
2500 g czerwonej papryki
1/2 łyżeczki ziaren gorczycy na jeden słoik
4 - 5 ziaren ziela angielskiego na jeden słoik
Marynata octowa:
3 litry wody
1/2 litra octu 10%
500 g cukru
4 łyżki soli
3 łyżki miodu
Papryki umyj, pokrój na duże kawałki. Umieść w słoikach. Zagotuj marynatę. Zalej paprykę, dodaj gorczycę i ziele angielskie, zakręć słoiki. Umieść słoiki w dużym garnku (woda w garnku na wysokość 1/3 słoika). Zagotuj słoiki przez 4 minuty. Wyjmij słoiki z garnka i odstaw do ostygnięcia. Gotowe do spożycia po miesiącu. Tak samo możesz zrobić ogórki.
2500 g red bell pepper
1/2 teaspoon of mustard seeds per jar
4 - 5 grains of allspice per jar
Vinegar marinade:
3 liters of water
1/2 liter of vinegar 10%
500 g of sugar
4 tablespoons of salt
3 tablespoons of honey
Wash peppers, cut into large pieces. Put in jars. Boil the marinade. Pour marinade over peppers, add mustard and allspice, close (tighten) the jars. Place the jars in a large pot (water in a pot - 1/3 the height of the jar). Boil the jars 4 minutes. Remove the jars from the pot and let cool. Ready to eat after a month. In the same way you can do cucumbers.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz