Strony

My Other Sites on the Internet / Moje strony w internecie

środa, 30 lipca 2014

Hot Dog z Ikea.


4 bułki hot dog bezglutenowe*
4 parówki bezglutenowe Drobimex*
3 duże ogórki konserwowe w zalewie octowej, pokrojone w plastry
4 łyżki prażonej cebulki fried onion 
mix sałat z marchewką
ketchup bezglutenowy

*Używam tylko produkty certyfikowane ze znakiem przekreślonego kłosa (patrz pod banerem z tytułem bloga PORADY).

Bułki i parówki podgrzej w mikrofali. Bułki nadziej sałatą, parówką, ogórkami, posyp cebulką i polej ketchupem. Gotowe.

Przepis na prażoną cebulkę znajdziesz na stronie: http://panitorcikowa.blogspot.com/
Pamiętaj - użyj mąki bezglutenowej!


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz