/scroll down to English version/
6 jajek
3 płaty śledzia w oleju, ja użyłam po wiejsku z oliwą i octem
2 średniej wielkości gotowane buraki
3 łyżki bezglutenowego majonezu
1 łyżka posiekanego szczypiorku
pieprz do smaku
szczypiorek do dekoracji
Jajka ugotuj na twardo, pokrój na połówki, wyjmij żółtko, Żółtka pokrój na kawałki.
Śledzia i buraki pokrój w drobną kostkę. Buraczki i śledzia wymieszaj z majonezem, szczypiorkiem i żółtkiem. Dopraw pieprzem. Wyłóż sałatkę na połówki jajka. Udekoruj szczypiorkiem.
6 eggs
3 pieces of herring in oil, I used country style with olive oil and vinegar
2 medium-sized cooked beets
3 tablespoons gluten-free mayonnaise
1 tablespoon chopped chives
pepper to taste
chives for decoration
Boil hard-boiled eggs, cut into halves, remove yolk, cut the yolks into pieces.
Cut herring and beetroot into small cubes. Mix beets and herring with mayonnaise, chives and egg yolk. Season with pepper. Spread the salad over the egg halves. Garnish with chives.